Met de lente in aantocht lekker aan de slag met producten uit je eigen voedselbos! Een actieve kookworkshop, waarna we met elkaar de gerechten opeten.
De lente is een favoriete seizoen van mij; het ontwaken van je voedselbos (tuin) brengt frisheid en de eerste oogst in het nieuwe jaar. Op het menu staan: een lekkere frisse soep, een maaltijd salade (vlees en een vegetarische optie en een heerlijk dessert. Wanneer we klaar zijn met kokkerellen, dekken we samen de tafel om lekker te genieten van de zelf klaargemaakte gerechten. De kookworkshop is inclusief welkomstdrankje/hapje, koffie, thee en gefilterd water en gebruik van een leenschort.
Na afloop krijg je de receptuur per email toegestuurd om thuis zelf lekker aan de slag te gaan met je eigen oogst uit het voedselbos.
Aan het einde van de cursus:
Heb je diverse kooktechnieken leren kennen.
weet je hoe je verschillende planten uit je voedselbos kunt verwerken.
Heb je verrassende nieuwe recepten ontdekt.
Voor wie?
Wanneer we klaar zijn met kokkerellen, dekken we samen de tafel om lekker te genieten van de zelf klaargemaakte gerechten. De kookworkshop is inclusief welkomstdrankje/hapje, koffie, thee en gefilterd water en gebruik van een leenschort. Na afloop krijg je de receptuur per email toegestuurd om thuis zelf lekker aan de sag te gaan met je eigen oogst uit het voedselbos.